News

Discoveries and solutions for food industry nurturing your knowledge.

[ ALL NEWS ]

15/09/2023
New customer service channel

Get in touch with us directly through WhatsApp

[ Read more ]

14/09/2020
EM 2070: Powder emulsifier for cake pre-mixes

Vallens powdered agent EM 2070 is easy to use and provides high rates of air entrainment

[ Read more ]

17/06/2020
French Taste in Brazilian Bakery

Partnership between Vallens and the French company Philibert Savours presents new taste and technological solutions in sourdoughs.

[ Read more ]

17/06/2020
Vallens has a direct channel of communication with the customer

Located in the upper right corner of the page, our Customer Center allows the sharing of useful information.

[ Read more ]

20/10/2017
Palestra - III SEMPEC

No dia 18/10/2017, a Engenheira de Alimentos Jéssica Utumi, ministrou na III Semana da Panificação e Confeitaria do RS - III SEMPEC/RS: Educação, Qualificação, Empreendedorismo e Inovação, a palestrta intutulada: Tendências e Novidade: Tecnologia em Panificação.
O evento é uma parceria do IFRS - campus Porto Alegre e o Sindicato das Indústrias de Panificação e Confeitaria e de Massas Alimentícias e Biscoitos do Rio Grande do Sul (SINDIPAN/RS). 

[ Read more ]

19/10/2017
Treinamento Le pain - Pane Mio

O cliente Citrus Comércio de Alimentos - Pane Mio, participou através do seu colaborador Armando Dravanz, no último dia 17/10/2017 do treinamento Le pain. 
O treinamento foi realizado na sede da empresa Vallens, na cidade de Farroupilha/RS, no treinamento foram produzidos diferentes pães com a aplicação de diversas massas madres - Philibert Savours.
A Vallens Ingredientes Industriais agradece a participação da empresa. 

[ Read more ]

18/01/2017
NEW ADRESS

A Vallens mudou-se para novas instalações. 

[ Read more ]

07/07/2015
0

0

[ Read more ]

03/07/2015
1

1

[ Read more ]

25/08/2014
Vallens - FIPAN 2014

The Vallens attended the FIPAN 2014, which occurred between 15 and 18 July. 

[ Read more ]

05/03/2014
Participe do Le Pain

0

[ Read more ]

14/02/2014
o

o

[ Read more ]

14/06/2013
Fipan 2013

0

[ Read more ]

27/09/2012
0

0

[ Read more ]

03/02/2012
0

0

[ Read more ]